Wat jij wil van binnen-brief

Wat doe je je best om jezelf te helpen groeien.
Om je kind het allerbeste te geven, zo goed mogelijk te begrijpen en ondersteunen.

Toch kun je soms wat hulp gebruiken. En is het fijn als iemand met je meevoelt en antwoord geeft op vragen als: hoe gaat het écht met me? Wat heb ik nodig? Wie ben ik? Wat doe ik hier?

Een wat wil jij van binnen-brief is een intuïtief geschreven tekst, afgestemd op jou of je kind. Je stelt vragen waar je graag antwoord op zou willen. Ik luister en schrijf alles op wat ik zie, voel en hoor wanneer ik me intuïtief op jou of je kind afstem. Wat je kunt verwachten is een heldere, helpende brief met daarin antwoorden op je vragen en handvatten voor het dagelijks leven.

Geen vraag is te gek, geen droom te groot.

Ik help jou te zijn wie je werkelijk bent.

Het maken van een wat jij wil van binnen-brief gaat op afstand. Je mag kiezen of je de brief per mail of per post ontvangt.

De kosten zijn 75 euro.

Ja, ik wil zo’n brief!