Overal Sil en Andante

Sil en Andante zijn echt leuk. Verrassend. Gek. Springerig. Maar ook voelen ze rustig. Ze duiken overal op, op de gekste plekken en tijden.

‘s Ochtends aan de ontbijttafel, als ik havermout eet. In mijn bed, midden in de nacht of ‘s ochtends, meteen als ik wakker word. In het café waar ik met de boodschappen van de markt onder tafel een kopje koffie drink en de krant probeer te lezen. En ook in het zwembad, als ik tussen de andere ouders naar mijn zwemmende dochter zit te kijken.

Gelukkig heb ik altijd een schrift bij me en een pen. Dan kan ik meteen alles opschrijven wat er opkomt in mijn hoofd. Soms is dat één zin. Soms staat er meteen een heel hoofdstuk in de steigers.

Ik schrijf en schrijf en schrijf. Wat heerlijk dat Sil en Andante er zijn!

Mijn lief maakte een tekening van Sil en Andante. En als ik daarnaar kijk, word ik ook zó blij! Jullie ook? 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.