Brieven aan boven – schrijfbegeleiding

Ben je iemand verloren aan wie je nog regelmatig terugdenkt?

Zit je met vragen over leven en dood?

Ervaar je emoties waar je je geen raad mee weet?

Wil jij je gedachten over je verlies eens op een andere manier kwijt dan je tot nu toe gewend bent?

Of wil je je herinneringen aan die tijd gewoon eens op papier zetten, als ‘afsluiting’ van een intens proces?

Of je nou middenin een rouwproces zit of er al even ‘uit’ bent, Brieven aan Boven schrijfbegeleiding helpt jou in verbinding en liefde verder te gaan na verlies en brengt jou dat wat je op dit moment nodig hebt.

De brieven die je schrijft, vormen samen een waardevol, persoonlijk document dat je zal koesteren en bewaren.

Aan de hand van schrijfopdrachten, bonustools om gemakkelijker bij jezelf en je eigen gevoel te komen, het delen van jouw ervaringen en mijn eigen handvatten en tips, neem ik je mee in jouw eigen proces.

Al schrijvend kom je in contact met je eigen herinneringen, vragen en emoties en daardoor ook met de persoon die je zo dierbaar is.

Na afloop voel jij je meer verbonden met jezelf én met de overleden dierbare. Je voelt je rustig en dankbaar om wat er was, én om wat nu is.

Hoe ziet de schrijfbegeleiding eruit?
Je start op een moment dat het jou uitkomt.
Vier weken lang ontvang je elke week schrijfopdrachten en filmpjes waarin ik jou uitleg geef over verlies, rouw, de dood en mijn kijk hierop. Ook vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen. Ik geef tools in de vorm van visualisaties of luisterverhalen om dichter bij je gevoel en herinneringen te komen.
Eens in de maand plan ik een webinar of Facebook live, waarin jij jouw vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

Omdat Brieven aan Boven heel wat opent in jou als persoon, heb je een jaar lang toegang tot de content. Zo weet je zeker dat je er echt de tijd voor kunt nemen.

Je doet mee voor 44 euro inclusief BTW. In verband met technisch onderhoud aan de site is de start begin april.

Om je aan te melden, stuur me een mailtje.

Wil je weten hoe ik begon met brieven aan boven? Lees het in deze brief aan mijn moeder.